SCRIPT

Зазу Организаторот на настани се користи едноставно а придобивките се многубројни!

Што добивате?

 • Брзо и лесно дизајнирање и споделување на покани и листи на желби за подароци за било кој детски настан
 • Подароци купени директно од вашата листа на желби
 • Поголеми подароци купени од повеќе гости заедно
 • Ажурирани информации за бројот на гостите кои ќе присуствуваат на роденденот
 • Бесплатна достава на сите подароци во украсен пакет до вашиот дом, игротека или било кое одбрано место за прослава

Што добиваат вашите гости?

 • Детален преглед на тоа што му треба или би сакало да добие вашето дете како подарок за роденден или друг настан
 • Детален преглед на тоа што ви треба или што би сакале да го добиете вие како идни родители (за baby shower) или пак како нови родители (повојница)
 • Избор и купување на подарок со само неколку клика од комфорот на својот дом за помалку од 10ина минути
 • Можност да придонесат кон поголем/поскап производ кој знаат дека ќе ве израдува вас и/или вашето дете без потреба од координација со други гости

Што е потребно од ваша страна?

Вие:

 1. Регистрирајте се на Зазу организаторот на настани
 2. Пристапете кон дизајнирање на кул покана
 3. Составете листа на желби за подароци од асортиманот од преку 3000 производи на Zazu.mk
 4. Споделете ги обете со сите гости кои би сакале да присуствуваат на настанот пркеу ФБ или е-маил.

Вие:

 1. Регистрирајте се на Зазу организаторот на настани
 2. Пристапете кон дизајнирање на кул покана
 3. Составете листа на желби за подароци од асортиманот од преку 3000 производи на Zazu.mk
 4. Споделете ги обете со сите гости кои би сакале да присуствуваат на настанот пркеу ФБ или е-маил.

Наши предлози за настани кои може да ги организирате со нас:

Роденден
Роденден

Креирајте покана за роденденот на вашето најмило и споделете листа на желби за роденденски подароци!

бејби-шауер
Бејби шауер

Организирајте (изненадување) забава за претстојната мајка и купувајте од листа на желби со корисни производи за неа и нејзиниот сопруг во исчекување на новото бебе!

повојница
Повојница

Споделете ги новостите за раѓањето на вашето бебе, поканете ги гостите на повојница и споделете листа на желби со сè што сеуште ви треба како нови родители

прослава
Прослава

Креирајте интересна електронска покана и листа на желби за подароци за било која детска прослава каде гостите даруваат.