SCRIPT

Во Зазу длабоко ја цениме вашата доверба и лојалност и сакаме истата соодветно да ја наградиме. Затоа создадовме програма за нашите верни корисници која ви нуди голем број на додатни погодности како благодарност за вашата континуирана доверба и купувањето во нашата е-продавница. Но нашиот систем на награда е малку поинаков од вообичаените. Ние не сакаме да ги наградуваме корисниците исклучиво за прометот направен во нашата е-продавница. Сакаме да им се заблагодариме и на нашите корисници кои активно и конструктивно учествуваат во Зазу заедницата придонесувајќи кон дискусиите на нашиот блог и споделувајќи ги своите искуства со производите и услугите на нашиот сајт кои ќе им бидат од огромна корист на останатите корисници при одлуката кој производ да го купат. Кликнете овде да видите што подразбираме под релевантни и конструктивни рецензии

Следната табела ја опфаќа нашата целокупна програма на лојалност, Клуб Zazu со сите релевантни параметри. Се надеваме дека сите набрзо ќе станете дел од оваа програма!

Програма/Членство:

Предуслови:

Бесплатно новогодишно пакетече за секое дете

Вредносен ваучер на 15 декември од секоја година

Приоритетна достава во рок од 24 часа

Ексклузивен прв преглед и купување од лимитирани колекции*

Бесплатна достава на сите нарачки


Зазу лајт

Над 12,000 ден годишен промет (на пр. 1 роденден преку Зазу настани**)

400 ден


Зазу лајт +

Над 12,000 ден годишен промет + 15 рецензии годишно 

600 ден

Зазу мастер

Над 24,000ден годишен промет

(на пр. 2 родендени преку Зазу настани)

800 ден

Зазу мастер +

Над 24,000ден годишен промет + 15 рецензии годишно 

1000 ден

Зазу премиум

Над 36,000 ден годишен промет

(на пр. 2 родендени х 15,000 ден плус 6000 ден промет)

1200 ден

Зазу премиум +

Над 36,000 ден годишен промет + 15 рецензии годишно 

1500 ден

Зазу ексклузив

Над 50,000 ден годишен промет 

(на пр. 2 родендени х 18,000 ден плус 12,000 ден промет) 

1800 ден

Зазу ексклузив +

Над 50,000 ден годишен промет + 15 рецензии годишно 

2000 ден

*Под лимитирани колекции подразбираме колаборации со дизајнери во креирање нови и интересни парчиња облека или други производи, внесување на нови производи за прв пат на пазарот во ограничена количина итн. 

** Под роденден на Зазу Настани подразбираме организирање на роденден преку нашата апликација. Сите приходи од подароците купени од нашиот сајт преку вашата листа на желби придонесуваат и кон вашиот промет што се однесува до Зазу клубот а и кон прометот на вашите гости доколку и тие имаат желба да бидат наши членови

Ви благодариме на вниманието! Среќно купување со Зазу!