Али Баба и четириесетте разбојници (Мали приказни)

Али Баба и четириесетте разбојници (Мали приказни)

35,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_moja_prva-ali_baba_1
Серија кратки приказни прилагодени за најмалата возраст. Овие класични приказни се одлични за малите читатели не само поради содржината туку и поради големината која е адаптирана за нивните мали рачиња.
Серија кратки приказни прилагодени за најмалата возраст. Овие класични приказни се одлични за малите читатели не само поради содржината туку и поради големината која е адаптирана за нивните мали рачиња. Збогатени со прекрасни илустрации, овие книги несомнено ќе го привлечат и држат вниманието на најмладата публика. Димензии: 120х165мм. Бр.на страни: 16 Издавачка куќа: Топер
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.