Јас сум модна креаторка

Јас сум модна креаторка

126,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_jas_sum_modna_kreatorka_1
За сите мали модни креаторки. Колекција со модни скици за складирање на сите ваши модни идеи.
За сите мали модни креаторки. Колекција со модни скици за складирање на сите ваши модни идеи. Димензии: 228х248мм. Бр. на страни: 68 Издавачка куќа: Топер
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.