Авиони и бродови

Авиони и бродови

57,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_oboj_i_zalepi_avioni_i_brodovi_1
Нова серија од четири нови боенки во комбинација со лепенки во средишниот дел. Со помош на истите вашето дете треба да развие способност за боење и моторика со правилно лепење на лепенките.
Нова серија од четири нови боенки во комбинација со лепенки во средишниот дел. Со помош на истите вашето дете треба да развие способност за боење и моторика со правилно лепење на лепенките. Едиција: Обој и залепи Димензии: 220/280мм. Бр. на страници: 16. Издавачка куќа: Топер
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.