Автомобил на акумулатор Volkswagen Touareg

Автомобил на акумулатор Volkswagen Touareg

15.300,00 МКД
На залиха
SKU шифра
avtomobil_touareg
Автомобил за деца на акумулатор. Се управува од вашето дете ,но и со далински управувач.
Автомобил за деца на акумулатор. Се управува од вашето дете ,но и со далински управувач. Автомобилот ги има следниве карактеристики: . EVA гуми. • Безбедносен појас на седиштето. • Музика,MP3 и SD приклучок. • Led светла. • Далечински управувач. • Мотор 2x350W. • 3 брзини. • Вратите се отвараат. • Батерија 1x12V/A. • Димензии на автомобилот:105x54x50 cm
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.