Бабините приказни

Бабините приказни

220,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_babinite_prikazni_1
Баба ги раскажува најдобрите приказни на светот! Придружи им се на Џојс, Теди и на Алекс додека баба им им раскажува за страшните гусари и за децата со чудни црвени точки по лицето, за едно палаво момче по име Робин, кого го искарале неговите паста и четкичка за заби, училишен ранец и будилник!
Баба ги раскажува најдобрите приказни на светот! Придружи им се на Џојс, Теди и на Алекс додека баба им им раскажува за страшните гусари и за децата со чудни црвени точки по лицето, за едно палаво момче по име Робин, кого го искарале неговите паста и четкичка за заби, училишен ранец и будилник! А потоа следува приказната за Црвенкапа и за лошиот волк, кој сакал да ја голтне, а и за Пинокио, чијшто нос секогаш растел се подолг и подолг кога ќе кажел лага! Димензии: 192х236мм.Бр.на страни: 80 Издавачка куќа: Топер
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.