Барби - Челси и куќичката на дрво

Барби - Челси и куќичката на дрво

1.999,00 МКД
На залиха
SKU шифра
barbie_chelseatreehouse1
Дајте ѝ на играта на Челзи нова димензија, како и на нејзиното кученце со новиот сет за играње со кукичка на дрво! Шарената кукла и нејзиното кученце може да се преоблекуаат, јадат колачиња, да ги гледаат ѕвездите, да се лизгаат и потоа... сè од почеток.
Дајте ѝ на играта на Челзи нова димензија, како и на нејзиното кученце со новиот сет за играње со кукичка на дрво! Шарената кукла и нејзиното кученце може да се преоблекуаат, јадат колачиња, да ги гледаат ѕвездите, да се лизгаат и потоа... сè од почеток. Отворете ја вратата на куќата и искачете ја куклата Челзи по скалите. Потоа отворете ги страните и влезете во приказната. Децата може да си играат од сите агли. Лулашката од едната страна има штипка за да ја држи Челзи прицврстена додека се ниша. Внатре се наоѓа тобоган за да куклата ужива и во лизгањето. Освен тоа, куклата "Челзи" и нејзиното куче може и да си уживаат седејќи на две столчињата со масичка на која може да си пијат сок и јадат колаче. Или, пак, може да играат маскембал со две маски. Другата соба со прозорец е совршена за гледање ѕвезди; затоа служи сребреникав телескоп кој куклата Челзи може да го држи во рака или да го спушти на прозорецот за да добие вистинска инспирација. Забавни детали како што се позадина со нацртано дрво со насмевка, транспарентна налепница со срцевидна дупка за верверичка и потпора за стебло на дрвото уште повеќе ѝ додаваат на приказната. Па дури има и кукичка за куче во стеблото, а кученцето може таму да си дремне. Децата може да најдат толку многу начини и толку многу приказни за раскажување со оваа куклена куќа која го доловува најомилениот сон на секое дете, а тоа е куќа на дрво. Соберете ги сите "Челзи" кукли и додатоци за да го проширите светот на помалата сестра на Барби и можностите за играње (секоја се продава одделно, доколку е достапна). Комплетот ја вклучува куклата Челзи, фигурата на кученцето, сетот со дрвото и куќата на него, масичка, две столчиња, две маски, едно колаче на чинија, една кутија со сокчиња и телескоп. Боите и декорациите може да варираат. Производител: Мател е еден од најголемите производители на играчки во светот. Компанијата, основана во САД во 1945, е соственик на голем број светски познати брендови вклучувајќи го и Барби.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.