Барби самовила од Дримтопиа (Рејнбоу Коув)

Барби самовила од Дримтопиа (Рејнбоу Коув)

849,00 МКД
На залиха
SKU шифра
barbie_dreamfairyrainbow1
Одете на волшебно патување со слатките кукли-самовили од "Барби Дримтопиа". Куклата висока 29 сантиметри има прекрасни крилја со уникатен дезен на нејзиниот дом, "Рејнбоу Коув" (Заливот на виножитото). Нејзиното здолниште, кое може да се соблече, чевлите и украсот за глава се во весели бои со фантастични дезени и забавни детали кои исто така потсетуваат на виножитото.
Одете на волшебно патување со слатките кукли-самовили од "Барби Дримтопиа". Куклата висока 29 сантиметри има прекрасни крилја со уникатен дезен на нејзиниот дом, "Рејнбоу Коув" (Заливот на виножитото). Нејзиното здолниште, кое може да се соблече, чевлите и украсот за глава се во весели бои со фантастични дезени и забавни детали кои исто така потсетуваат на виножитото. Младите раскажувачи може да измислат секакви приказни за куклите од "Дримтопиа", бидејќи кога ќе влезете во "Дримтопиа" со сестрите Барби и Челси, ќе се разбудите во светот каде сонишатата стануваат реалност! Овој сет вклучува "Дримтопиа" Барбиката со крилја, модерно облечена, со додатоци. Куклата не може да стои сама. Препорачана возраст: 3+ години. Производител: Мател е еден од најголемите производители на играчки во светот. Компанијата, основана во САД во 1945, е соственик на голем број светски познати брендови вклучувајќи го и Барби.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.