Беба Кидс - Боди Нejви (2191OM0E20T00)

Беба Кидс - Боди Нејви (2191OM0E20T00)

Најниско 435,00 МКД Регуларна цена 619,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bk_bb_bodinejvi
Темно сино боди со кратки ракави за момчиња. Состав: 94.5% памук, 5.5% еластин. Колекција пролет лето 2020 за момчиња.
Темно сино боди со кратки ракави за момчиња. Состав: 94.5% памук, 5.5% еластин. Колекција пролет лето 2020 за момчиња.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.