Беба Кидс - Сива тренерки РЕБЕЛ(1191OM0T12S01)

Беба Кидс - Сива тренерки РЕБЕЛ(1191OM0T12S01)

Најниско 375,00 МКД Регуларна цена 749,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bk_bb_trenrebel1
Сива тренерка долен дел со сина апликација. Состав: 100% памук. Редовна колекција за момчиња, пролет-лето 2019
Сива тренерка долен дел со сина апликација. Состав: 100% памук. Редовна колекција за момчиња, пролет-лето 2019
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.