Беба Кидс - Долни тренерки РОБ

Беба Кидс - Долни тренерки РОБ (1191OM0T22S00)

Најниско 399,00 МКД Регуларна цена 799,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bk_bb_trenrob1
Сиви долни тренерки за момчиња. Состав: 62% памук, 36% полиестер и 2% еластин. Редовна колекција пролет/лето 2019
Сиви долни тренерки за момчиња. Состав: 62% памук, 36% полиестер и 2% еластин. Редовна колекција пролет/лето 2019
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.