Беба Кидс - Дукс СТИВ

Беба Кидс - Дуксер СТИВ (3191OM0D12F00)

Најниско 834,50 МКД Регуларна цена 1.669,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bk_b_duksstiv1
Тробоен дуксер за момчиња. Состав: Горен дел:100 % памук. Среден дел : 68% памук 34% полиестер.Колекција за момчиња есен зима 2019/2020 .
Тробоен дуксер за момчиња. Состав: Горен дел:100 % памук. Среден дел : 68% памук 34% полиестер.Колекција за момчиња есен зима 2019/2020 .
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.