Беба Кидс - Розово фустанче АНАСТАСИЈА ( 5191OZ0H33R01)

Беба Кидс - Розово фустанче АНАСТАСИЈА ( 5191OZ0H33R01)

Најниско 1.590,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bg_exfusanastasija1
Розово фустанче со апликации во вид на цветови. Состав: ЛИЦЕ:100% полиестер; ПОСТАВА:100% памук. Ексклузивна колекција за девојчиња пролет-лето 2019
Розово фустанче со апликации во вид на цветови. Состав: ЛИЦЕ:100% полиестер; ПОСТАВА:100% памук. Ексклузивна колекција за девојчиња пролет-лето 2019
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.