Беба Кидс - Бел качкет БЕБE (5199AZ0410B00)

Беба Кидс - Бел качкет БЕБE (5199AZ0410B00)

Најниско 479,00 МКД Регуларна цена 679,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bk_bg_kacket191
Бел качкет за девојчиња со апликации во форма на звезди за девојчиња. Состав:100% памук. Редовна колекција за девојчиња пролет лето 2019.
Бел качкет за девојчиња со апликации во форма на звезди за девојчиња. Состав:100% памук. Редовна колекција за девојчиња пролет лето 2019 .
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.