Беба Кидс - Светло син качкет (5199AZ0410P00)

Беба Кидс - Светло син качкет (5199AZ0410P00)

Најниско 510,00 МКД Регуларна цена 719,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bk_bg_kackdenim1
Син качкет со апликација за девојчиња. Состав:100% памук. Редовна колекција за девојчиња пролет лето 2019.
Син качкет со апликација за девојчиња. Состав:100% памук. Редовна колекција за девојчиња пролет лето 2019.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.