Беба Кидс - Син качкет СУРФ (5199AM0410T00)

Беба Кидс - Син качкет СУРФ (5199AM0410T00)

Најниско 435,00 МКД Регуларна цена 619,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bk_b_kacketsurf1
Темно син памучен качкет со апликација за момчиња.Состав: 100% памук. Редовна колекција за момчиња пролет лето 2019.
Темно син памучен качкет со апликација за момчиња.Состав: 100% памук. Редовна колекција за момчиња пролет лето 2019.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.