Беба Кидс - Комбинезон СУНА ( 2191OZ0C11P00)

Беба Кидс - Комбинезон СУНА ( 2191OZ0C11P00)

Најниско 1.125,00 МКД Регуларна цена 1.599,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bk_g_kombinezonsuna1
Син комбинезон за девојчиња. Состав: 100 вискоза. Редовна колекција за девојчиња пролет лето 2019
Син комбинезон за девојчиња. Состав: 100 вискоза. Редовна колекција за девојчиња пролет лето 2019
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.