Беба Кидс - Комплет тренерка ТОМ (2191OM0A10T00)

Беба Кидс - Комплет тренерка ТОМ (2191OM0A10T00)

Најниско 471,50 МКД Регуларна цена 943,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bk_bb_trentom1
Комплет долен дел тренерки за момчиња. Состав:1: 94.5% памук 5.5% еластин 2. 95% памук 5% еластин. Редовна колекција за момчиња пролет лето 2019.
Комплет долен дел тренерки за момчиња. Состав:1: 94.5% памук 5.5% еластин 2. 95% памук 5% еластин. Редовна колекција за момчиња пролет лето 2019.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.