Беба Кидс - Маица ЏАМБО ( 2191OM0M43T00)

Беба Кидс - Маица ЏАМБО ( 2191OM0M43T00)

Најниско 679,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bk_b_maicajumbo1
Темно сина маица со кратки ракави и илустрација за момчиња. Состав:100% памук. Редовна колекција за момчиња пролет лето 2019.
Темно сина маица со кратки ракави и илустрација за момчиња. Состав:100% памук. Редовна колекција за момчиња пролет лето 2019.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.