Беба Кидс - Син шорц ТРЕШЊИЦА (2191OZ0F10P03)

Беба Кидс - Син шорц ТРЕШЊИЦА (2191OZ0F10P03)

Најниско 395,00 МКД Регуларна цена 559,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bk_bg_shorctresh1
Син шорц со илустрации во вид на цреши од вискоза за девојчиња. Состав: 100% вискоза. Редовна колекција за девојчиња пролет-лето 2019.
Син шорц со илустрации во вид на цреши од вискоза за девојчиња. Состав: 100% вискоза. Редовна колекција за девојчиња пролет-лето 2019.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.