Бермуди за момчиња Владимир (2201OM0B22S00)

Бермуди за момчиња Владимир (2201OM0B22S00)

Најниско 1.390,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bermude_za_dečake_vladimir1
Сиви бермуди за момчиња. Состав: 100% памук. Колекција пролет/лето 2020.
Сиви бермуди за момчиња. Состав: 100% памук. Колекција пролет/лето 2020.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.