Боди за девојчиња Анабела (2201OZ0E10O00)

Боди за девојчиња Анабела (2201OZ0E10O00)

Најниско 675,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bodi_za_devojčice_anabela1
Бело боди со илустрација за девојчиња. Состав: 94,5% памук; 5.5% еластин. Колекција пролет/лето 2020.
Бело боди со илустрација за девојчиња. Состав: 94,5% памук; 5.5% еластин. Колекција пролет/лето 2020.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.