Boon - Модерна основа за сушење садови (IGTG0732)

Boon - Модерна основа за сушење садови (IGTG0732)

1.199,00 МКД
На залиха
SKU шифра
boon_dryrack1
Модерен и освежувачки нов пристап кон сушењето на садовите на Вашите најмали. Дизајнот во форма на листови од трева изгледа прекрасно во Вашата кујна а е истовремено практичен за вертикално/исправено држење на садови и прибор во секакви големини и форми. Оваа основа за сушење се состои од два дела и многу лесно се склопува и расклопува. Направена е од најквалитетните материјали и не содржи БПА, ПВЦ ниту фалати.
Модерен и освежувачки нов пристап кон сушењето на садовите на Вашите најмали. Дизајнот во форма на листови од трева изгледа прекрасно во Вашата кујна а е истовремено практичен за вертикално/исправено држење на садови и прибор во секакви големини и форми. Со тоа сушењето е брзо и лесно. Водата се собира во носачот под даската и лесно се отстранува подоцна. Оваа основа за сушење се состои од два дела и многу лесно се склопува и расклопува. Направена е од најквалитетните материјали и не содржи БПА, ПВЦ ниту фалати. Напомена: Овој производ не е безбеден за користење во микробранова печка. Измијте го убаво пред првата употреба и од време на време понатаму. Производот е наменет за рачно миење со млака вода и сапун и сушење на воздух. Не го ставајте во врела вода ниту стерилизатор.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.