Boon - Тробоен детски прибор за јадење (IGTG0729-2)

Boon - Тробоен детски прибор за јадење (IGTG0729-2)

549,00 МКД
На залиха
SKU шифра
boon_tricolour2
ModWare колекцијата на прибори за јадење на Boon спојува ергономски дизајн, високо-квалитетен материјал и прекрасни бои и декорации. Овие лажички и вилушки се држат лесно, имаат заоблени рабови за безбедно јаадење и се меки и нежни за малите детски рачиња. Овој сет содржи три пара со лажичка и вилушка во три различни боени комбинации. Производот не содржи БПА, фалати, ниту ПВЦ. Може да се користи во машина за миење садови.
ModWare колекцијата на прибори за јадење на Boon спојува ергономски дизајн, високо-квалитетен материјал и прекрасни бои и декорации. Овие лажички и вилушки се држат лесно, имаат заоблени рабови за безбедно јаадење и се меки и нежни за малите детски рачиња. Овој сет содржи три пара со лажичка и вилушка во три различни боени комбинации. Производот не содржи БПА, фалати, ниту ПВЦ. Може да се користи во машина за миење садови. За производителот: Boon е иноватор, дизајнер и производител на детски продукти. Се стремиме да ги решаваме секојдневните проблеми на семејствата со едноставен но ефективен дизајн. Во исто време сакаме нашите производи да бидат практични но и да го рефлектираат личниот стил и вкус на родителите.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.