Човечкото тело: Скелетен систем

Човечкото тело: Скелетен систем

150,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_enciklopedija_skelet_1
Целта на оваа серија енциклопедии е да го запознаеме нашето тело и да разбереме како тоа функционира. Во оваа книга детално се опишува и објаснува скелетниот систем.
Целта на оваа серија енциклопедии е да го запознаеме нашето тело и да разбереме како тоа функционира. Во оваа книга детално се опишува и објаснува скелетниот систем. Едиција: Топер Енциклопедии Димензии: 217х265мм.Бр.на страни: 32 Издавачка куќа: Топер
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.