Циркус

Циркус

100,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_lesno_se_boi_cirkus_1
Во овие боенки кои се навистина лесни за боење, релјефните граничници ќе им помогнат на децата да бојат во ограничениот простор и нивните цртежи да бидат навистина прецизни. Исто така има многубројни илустрации и нови зборчиња кои децата ќе ги научат преку поврзување со главниот цртеж.
Во овие боенки кои се навистина лесни за боење, релјефните граничници ќе им помогнат на децата да бојат во ограничениот простор и нивните цртежи да бидат навистина прецизни. Исто така има многубројни илустрации и нови зборчиња кои децата ќе ги научат преку поврзување со главниот цртеж. Во оваа книга децата бојат сцени од циркусот. Димензии: 240х240мм. Бр. На страни: 12. Издавачка куќа: Топер
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.