Dede - Полициска гаража (8693830033717)

Dede - Полициска гаража (8693830033717)

950,00 МКД
На залиха
SKU шифра
dede_8693830033717
На работа, на труд, малечки! Долготрајната забавна игра на Вашите деца е загарантирана со овој комплет за игра на брендот Деде, кој произведува квалитетни детски играчки за многу поволни цени. Димензии: 434mm x 95mm x 340mm
На работа, на труд, малечки! Долготрајната забавна игра на Вашите деца е загарантирана со овој комплет за игра на брендот Деде, кој произведува квалитетни детски играчки за многу поволни цени. Димензии: 434mm x 95mm x 340mm
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.