Dede - Супер бамбусови стапчиња (300 парчиња) (8693830034622)

Dede - Супер бамбусови стапчиња (300 парчиња) (8693830034622)

790,00 МКД
На залиха
SKU шифра
dede_8693830034622
Играчки кои ги развиваат моторните вештини и креативноста на Вашите деца. Произведени од брендот Деде, познат по своите квалитетни детски играчки и многу поволни цени. Димензии: 360mmx260mmx55mm
Играчки кои ги развиваат моторните вештини и креативноста на Вашите деца. Произведени од брендот Деде, познат по своите квалитетни детски играчки и многу поволни цени. Димензии: 360mmx260mmx55mm
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.