Дрвено креветче Drewex - Ѕвезди

Дрвено креветче Drewex - Ѕвезди

7.090,00 МКД
На залиха
SKU шифра
lc_0006062_1280
• 3 позиции за подесување на душечето • Тежина: 21 kg (drveno krevetce) (дрвено креветче)
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.