Дрвено креветче Жирафа

Дрвено креветче Жирафа

7.090,00 МКД
На залиха
SKU шифра
lc_0002381_1273
Креветче од Полскиот пренд Drewex.
• 3 позиции за подесување на душечето • Едната страна од креветчето се спушта за полесна достапност до бебето • Димензии на креветчето: 123x65x98 cm • Димензии за спиење: 120x60 cm • Тежина: 21 kg (кревет) (Krevet) (krevetce)
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.