Енциклопедија за млади: Енергија и материја

Енциклопедија за млади: Енергија и материја

441,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_enciklopedija_za_mladi-energija_1
Гравитација, притисок, варијации на движење, дејство на силите, трансфер на енергија, електростатика и електромагнетни бранови, топлина и температура - сето ова и многу повеќе во овој одличен прирачник за физика и хемија.
Гравитација, притисок, варијации на движење, дејство на силите, трансфер на енергија, електростатика и електромагнетни бранови, топлина и температура - сето ова и многу повеќе во овој одличен прирачник за физика и хемија. Едиција: Енциклопедија за Млади Димензии: 220х290мм.Бр.на страни: 95 Издавачка куќа: Топер
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.