Енциклопедија за млади: Историја на уметноста

Енциклопедија за млади: Историја на уметноста

441,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_enciklopedija_za_mladi-umetnost_1
Овој труд ги опишува големите настани од историјата на уметноста низ целиот свет, од праисторијата, па до денес. Целата книга е проткаена со илустрации во боја од уметничките дела од сите области на уметноста.
Овој труд ги опишува големите настани од историјата на уметноста низ целиот свет, од праисторијата, па до денес. Целата книга е проткаена со илустрации во боја од уметничките дела од сите области на уметноста. Едиција: Енциклопедија за млади Димензии: 220х290мм.Бр.на страни: 95 Издавачка куќа: Топер
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.