Енциклопедија за млади: Математика и информатика

Енциклопедија за млади: Математика и информатика

441,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_enciklopedija_za_mladi-matematika_1
Овој труд, поделен на пет делови, илустративно ве води низ историјата на матеметиката и информатиката и ви ги објаснува клучните концепти од овие науки на интересен и лесно прифатлив начин.
Овој труд, поделен на пет делови, илустративно ве води низ историјата на матеметиката и информатиката. Лесно прифатливиот начин на прикажување на симболите, теоремите, постулатите ја прават идеален прирачник за подготвување на испити или за изнаоѓање одговори на прашањата од современиот свет. Едиција: Енциклопедија за млади Димензии: 220х290мм.Бр.на страни: 95 Издавачка куќа: Топер
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.