Енциклопедија за млади: Праисториски животни

Енциклопедија за млади: Праисториски животни

441,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_enciklopedija_za_mladi-praistorija_1
Повеќе од четири милијарди години го делат појавувањето на првите живи суштества на Земјата од појавата на човекот: Низ странициве кои изобилуваат со големи колор фотографии се одвива една извонредна авантура, која ни ги разјаснува големите тајни на еволуцијата.
Повеќе од четири милијарди години го делат појавувањето на првите живи суштества на Земјата од појавата на човекот: Низ странициве кои изобилуваат со големи колор фотографии се одвива една извонредна авантура, која ни ги разјаснува големите тајни на еволуцијата. Едиција: Енциклопедија за млади Димензии: 220х290мм.Бр.на страни: 95 Издавачка куќа: Топер
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.