Енциклопедија за млади: Спорт

Енциклопедија за млади: Спорт

441,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_enciklopedija_za_mladi-sport_1
Оваа книга ви претставува палета спортски активности, кои можат да се практикуваат како спортови во слободно време или пак, како спортови со натпреварувачки карактер. Дел од страниците се посветени на победите и рекордите во светски рамки и во рамките на Олимписките игри.
Оваа книга ви претставува палета спортски активности, кои можат да се практикуваат како спортови во слободно време или пак, како спортови со натпреварувачки карактер. Дел од страниците се посветени на победите и рекордите во светски рамки и во рамките на Олимписките игри. Димензии: 220х290мм.Бр.на страни: 95 Издавачка куќа: Топер
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.