Континенти: Азија

Континенти: Азија

150,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_enciklopedija_azija_1
Ако ве интересира Ориентот и неговите тајни, тогаш оваа енциклопедија е за вас. Преполна со разнобојни фотографии и интересни факти, оваа книга значително ќе ви го зголеми знаењето за Азискиот континент, неговите држави, жители, економски активности итн.
Ако ве интересира Ориентот и неговите тајни, тогаш оваа енциклопедија е за вас. Преполна со разнобојни фотографии и интересни факти, оваа книга значително ќе ви го зголеми знаењето за Азискиот континент, неговите држави, жители, економски активности итн. Едиција: Топер Енциклопедии Димензии: 217х265мм.Бр.на страни: 32
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.