Цицачи

Цицачи

150,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_enciklopedija_cicachi_1
Влезете во светот на цицачите со помош на оваа книга! Дознајте интресни факти за многу животни што припаѓаат на оваа група, за нивните живеалишта, исхрана, и начин на живот.
Влезете во светот на цицачите со помош на оваа книга! Дознајте интресни факти за многу животни што припаѓаат на оваа група, за нивните живеалишта, исхрана, и начин на живот. Дали знаете дека цицачите, меѓу кои припаѓа и човекот, имаат најразвиен нервен систем од сите животни? Прочитајте ја оваа книга за да дознаете многу повеќе за овие фасцинанти животни. Едиција: Топер Енциклопедии Димензии: 217х265мм.Бр.на страни: 32
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.