Енциклопедија на музиката

Енциклопедија на музиката

150,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_enciklopedija_muzika_1
Во оваа енциклопедија ќе ги откриеме музичките инструменти како и музичките правци низ историјата.
Во оваа енциклопедија ќе ги откриеме музичките инструменти како и музичките правци низ историјата. Младите читатели ќе уживат и ќе се стекнуваат со многу интересни информации кои ќе им помогнат да навлезат подлабоко во светот на музиката. Едиција: Топер Енциклопедии Димензии: 217х265мм.Бр.на страни: 32
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.