Природните чуда

Природните чуда

150,00 МКД
Нема на залиха
SKU шифра
top_enciklopedija_prirodnite_cuda_1
Во оваа енциклопедија ќе најдете детален опис на сите природни чуда на Земјата. Со интересните факти и прекрасните фотографии оваа книга им нуди незаборавно искуство на читателите.
Нашата планета е чудесно место што со години нè воодушевува. Во оваа енциклопедија ќе најдете детален опис на сите природни чуда на Земјата. Со интересните факти и прекрасните фотографии оваа книга им нуди незаборавно искуство на читателите. Едиција: Топер Енциклопедии Димензии: 217х265мм.Бр.на страни: 32
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.