Земја

Земја

150,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_enciklopedija_zemja_1
Клучните прашања за формирањето на Земјата, од што е таа составена, и која е нејзината иднина се одговорени во оваа книга.
Отсекогаш луѓето биле фасцинирани од планетата на која што живеат. Клучните прашањата за формирањето на Земјата, од што е составена, и која е нејзината иднина се одговорени во оваа книга. Енциклопедијата содржи многу фотографии и дијаграми што ќе го направат читачкото искуство уште повозбудливо. Едиција: Топер Енциклопедии Димензии: 217х265мм.Бр.на страни: 32
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.