Фишер Прајс - Подлога со активности Flip-n-Fun (MFXC14)

Фишер Прајс - Подлога со активности Flip-n-Fun (MFXC14)

1.999,00 МКД
На залиха
SKU шифра
fp_flipnfun1
Оваа подлога на Фишер Прајс е одлична за игра, развој и стимулација на малите бебиња уште од самото раѓање. Најмалите бебиња можат да лежат и да си допираат или клоцаат висечките играчки а кога ќе потпораснат тие може да уживаат на меката подлога и додека лежат на стомачето. Лакот на кој висат играчките содржи две страни адаптирани за различни возрасти на детето. Високо-контрастните црно-бели декорации на едната се дизајнирани да го привлекуваат и држат вниманието на најмалите бебиња кои сеуште не ги распознаваат различните бои. Другата страна содржи живописни бои, букви и бројки за стимулација на поголемите бебиња.
Оваа подлога на Фишер Прајс е одлична за игра, развој и стимулација на малите бебиња уште од самото раѓање. Најмалите бебиња можат да лежат и да си допираат или клоцаат висечките играчки а кога ќе потпораснат тие може да уживаат на меката подлога и додека лежат на стомачето. Лакот на кој висат играчките содржи две страни адаптирани за различни возрасти на детето. Високо-контрастните црно-бели декорации на едната се дизајнирани да го привлекуваат и држат вниманието на најмалите бебиња кои сеуште не ги распознаваат различните бои. Другата страна содржи живописни бои, букви и бројки за стимулација на поголемите бебиња. Може да ги менувате страните за повеќе забава. Оваа подлога лесно се склопува и складира кога не ја употребувате а може и лесно да ја понесете со вас кога патувате. Препорачана возраст: 0+ месеци.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.