Фишер Прајс - Коцка со Активности

Фишер Прајс - Коцка со Активности

849,00 МКД
На залиха
SKU шифра
fp-activitycube1
Оваа коцка со активности содржи 5 страни со игри на истражување и осознавање за најмалите. Овие игри вклучуваат ролер со слики на животни, лизгачка врата позади која се крие весела жаба, огледало, лавче кое цивка при притисок и пеперутка која се врти околу столб при благо буткање. Светлите бои, интересните звуци и возбудливите текстури ги стимулираат бебешките сетила за вид, слух и допир.
Оваа коцка со активности содржи 5 страни со игри на истражување и осознавање за најмалите. Овие игри вклучуваат ролер со слики на животни, лизгачка врата позади која се крие весела жаба, огледало, лавче кое цивка при притисок и пеперутка која се врти околу столб при благо буткање. Бебето долго ќе се забавува со овие разновидни весели активности. Светлите бои, интересните звуци и возбудливите текстури ги стимулираат бебешките сетила за вид, слух и допир. Бебето ќе ја зајакне координацијата помеѓу погледот и движењата преку сите активности кои бараат допир. Големината на кутијата им овозможува на бебињата ленсо да ја дражат и да си играат со неа. Откривањето звуци или нови пријатели кои се кријат позади врати или друи препреки ја стимулира љубопитноста и желбата за истражување. Кутијата не бара батерии. Препорачана возраст: 6 месеци – 3 години.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.