Фишер Прајс - Крокодил на Притискање

Фишер Прајс - Крокодил на Притискање

849,00 МКД
На залиха
SKU шифра
fp-crocopress1
Бебето ќе му се радува несомнено на овој весел подвижен крокодил! Со својот интересен дизајн, весели бои, движења и звуци, крокодилот е одлична играчка за малите бебиња кои учат да лазат и одат. Кога бебето ќе притисне на птичките кои седат на грбот на крокодилот, тој се впушта во движење и го наградува бебето со отворање на устата и исупуштање на интересни звуци.
Бебето ќе му се радува несомнено на овој весел подвижен крокодил! Со својот интересен дизајн, весели бои, движења и звуци, крокодилот е одлична играчка за малите бебиња кои учат да лазат и одат. Кога бебето ќе притисне на птичките кои седат на грбот на крокодилот, тој се впушта во движење и го наградува бебето со отворање на устата и исупуштање на интересни звуци. Играчката го охрабрува бебето да лази и со тоа помага при развивањето на моториката, рамнотежата и координацијата. Бебето ја развива моториката и преку грабнувањ и вртење на опашката на крокодилот. А бидејќи крокодилот се движи и реагира само при притискање на неговиот грб, бебето преку оваа играчка го осознава и концептот на причина и последица. Оваа играчка не бара батерии. Препорачана возраст: 6 месеци – 3 години.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.