Фишер Прајс - Нилско Коњче Проектор

Фишер Прајс - Нилско Коњче Проектор

2.099,00 МКД
На залиха
SKU шифра
fp-proektor1
Нилското коњче со нежна насмевка, ѕвездени проекции на плафонот и релаксирачки нежни звуци ве повикува на спиење. Ставете ја оваа мека играчка на наткасната или масичката, вклучете ја и погледнете како таа ќе ја наполни собата со нежна ѕвездена светлина пропратена со 30 минути приспивна музика, природни звуци или бел шум (звуци кои прилегаат на мајчината утроба и имаат смирувачки ефект за новороденчињата).
Нилското коњче со нежна насмевка, ѕвездени проекции на плафонот и релаксирачки нежни звуци ве повикува на спиење. Ставете ја оваа мека играчка на наткасната или масичката, вклучете ја и погледнете како таа ќе ја наполни собата со нежна ѕвездена светлина пропратена со 30 минути приспивна музика, природни звуци или бел шум (звуци кои прилегаат на мајчината утроба и имаат смирувачки ефект за новороденчињата). Овој проектор помага при успивање на бебињата и малите дечиња а при тоа помага и во развивање на нивните сетила за вид и звук. Тој исто така помага при развивањето на рутина за спиење. Бидејќи е нежно и меко, нилското коњче е играчка која детето може да ја гушка и милува што дополнително придонесува кон нејзиниот смирувачки ефект а го развива и сетилото за допир кај најмалите. Бидејќи е мала и лесна, оваа играчка едноставно може да се спакува и да патува секаде каде што оди бебето. Користи 3 АА бетерии. Препорачана возраст 0+ месеци.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.