Фишер Прајс - Пепертука со Форми

Фишер Прајс - Пепертука со Форми

499,00 МКД
На залиха
SKU шифра
fp-butterflyblocks1
Оваа весела кутија-пеперутка доаѓа со шест коцки во разни бои и форми кои се вметнуваат низ капакот на нејзините крила. Кога се помали, бебињата ќе си играат со оваа играчка без капакот, такашто лесно ќе ги ставаат и вадат коцките од кутијата, а и ќе се радуваат при истурањето на коцките од кутијата. Како што ќе растат, децата ќе почнат да ги распознаваат различните форми на коцките и тогаш ќе можат да ги внесат во кутијата преку соодветните отвори на капакот.
Оваа весела кутија-пеперутка доаѓа со шест коцки во разни бои и форми кои се вметнуваат низ капакот на нејзините крила. Кога се помали, бебињата ќе си играат со оваа играчка без капакот, такашто лесно ќе ги ставаат и вадат коцките од кутијата, а и ќе се радуваат при истурањето на коцките од кутијата. Како што ќе растат, децата ќе почнат да ги распознаваат различните форми на коцките и тогаш ќе можат да ги внесат во кутијата преку соодветните отвори на капакот. При овие дејствија, децата ја развиваат моториката, умешноста со прстите и координацијата помеѓу погледот и движењата. Препорачана возраст: 6 месеци – 4 години.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.