Фишер Прајс - Тигар со Мека Книга

Фишер Прајс - Тигар со Мека Книга

399,00 МКД
На залиха
SKU шифра
fp_animalbooks2
Ова се всушност 2 играчки во 1! Меката кукла-тигар, која ќе биде нов пријател на вашето бебе, доаѓа со прекрасно илустрирана сликовница од тигарот во игра. На едната страница е прикажана дневна сцена, а на другата ноќна. Страниците се меки и платнени и шушкаат при допир што ќе ги стимулира сетилата на малото бебе. Играчката има пластична рачка со која таа може да се прикачи на количка или бебешка ташна и лесно да се носи каде и да одите.
Ова се всушност 2 играчки во 1! Меката кукла-тигар, која ќе биде нов пријател на вашето бебе, доаѓа со прекрасно илустрирана сликовница од тигарот во игра. На едната страница е прикажана дневна сцена, а на другата ноќна. Страниците се меки и платнени и шушкаат при допир што ќе ги стимулира сетилата на малото бебе. Играчката има пластична рачка со која таа може да се прикачи на количка или бебешка ташна и лесно да се носи каде и да одите. Препорачана возраст: 3-18 месеци.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.