Фишер Прајс -Тропалка Слон

Фишер Прајс -Тропалка Слон

399,00 МКД
На залиха
SKU шифра
fp-animalrattle3
Оваа тропалка во форма на слон е одлична играчка за бебињата бидејќи може да се користи секаде и во секое време. Таа е лесна за држење и игра во бебешките мали рачиња. Со нејзините весели бои и звуци, таа ќе го држи вниманието на бебето а во истовреме ќе му помага да ја развива моториката.
Оваа тропалка во форма на слон е одлична играчка за бебињата бидејќи може да се користи секаде и во секое време. Таа е лесна за држење и игра во бебешките мали рачиња. Со нејзините весели бои и звуци, таа ќе го држи вниманието на бебето а во истовреме ќе му помага да ја развива моториката. Преку различните текстури на рачката и прстените, бебето ќе го развива сетиолото за допир. Ушите на слонот се наменети како глодалки за да помогнат при растот на забите. Препорачана возраст: 1+ месеци.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.