Фишер Прајс - Желка на влечење

Фишер Прајс - Желка на влечење

749,00 МКД
На залиха
SKU шифра
fp-turtlepull1
Оваа желка нуди двојна забава. Бебето може да ја користи како играчка за откривање текстури, форми, бои, броеви и движења преку допир. Подоцна детето може и да ја влече по себе додека учи да оди. При влечење желката реагира со климање на главата и со тоа го охрабрува детето да оди повеќе и подолго.
Оваа желка нуди двојна забава. Бебето може да ја користи како играчка за откривање текстури, форми, бои, броеви и движења преку допир. Подоцна детето може и да ја влече по себе додека учи да оди. При влечење желката реагира со климање на главата и со тоа го охрабрува детето да оди повеќе и подолго. Куќичката на желката се врти во круг при благо туркање, што забавно го воведува детето во светот на броевите, бројките и формите, а го учи и за концептот на акција и реакција. Оваа играчка го поттикнува развојот и на моториката, рамнотежата и координацијата. Играчката не бара батерии. Препорачана возраст: 12 месеци – 3 години.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.