Фишер Прајс - Жирафа со смирувачки мелодии

Фишер Прајс - Жирафа со смирувачки мелодии

999,00 МКД
На залиха
SKU шифра
fp_soothingiraffe1
Оваа слатка жирафа пријателче ќе ви помогне да го смирите вашето бебе со помош на 20 минути нежна музика и звуци, вклучувајќи 10 нежни песни, розови светла и звуци на природата. Ставете ја жирафата на комода или на маса или закачете ја за количката кога сте во движење!
Оваа слатка жирафа пријателче ќе ви помогне да го смирите вашето бебе со помош на 20 минути нежна музика и звуци, вклучувајќи 10 нежни песни, розови светла и звуци на природата. Ставете ја жирафата на комода или на маса или закачете ја за количката кога сте во движење! Нежната музика и звуците на жирафата му помагаат на бебето да се смири додека ги користи неговите слушни сетила кои се развиваат. Ликот на слатката жирафа и музиката помагаат да се воспостави стабилна и релаксирана рутина за вашето бебе додека сте во движење.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.